Die Vorstandschaft
1. Schützenmeisterin   Servus, i bin Christine Rösch und bei dem Schützenverein bin i eitz quasi d‘Chefin
2. Schützenmeister   Servus, i bins da Alti (Manche munkeln, dase eigentlich Markus Altmann hoas…) und i bin do da Vize in dem Verein.
1. Kassiererin   Servus, i bin d‘ Manuela Lichtl und i bin hier firs Geld zählen verantwortlich
2. Kassier   Servus, i bin da Theo Heitzer und i unterstütz d‘Manu beim Kampf gegen Finanzamt, Gema & Co.
1. Schriftführerin   Servus, i bin d‘Kathrin Fuchs und i bin hier für de ganze Schreibarbeit zuständig. Quasi Chefsekretärin
2. Schriftführer   Servus, i bin da Koller Peter und i unterstütz Kathrin bei der ganzen Schreibarbeit. (Obwohl ma Damenleiter a gfolln hätt…)
1. Schießleiter   Servus, i bin da Josef „Sepp“ Scheibenpflug und i bin fir ois zuständig wos as Schießwesen ogeht.
2. Schießleiter   Servus, i bin da Patrick Zimmermann und i bin ab sofort da „Azubi“ in Sachen Schießwesen.
1. Damenleiterin Servus, i bin d‘Nicole Scheibenpflug und i kümmer mi um de weibliche Seite des Vereins.
2. Damenleiterin Servus, i bin d‘Kristin Koller und bin de rechte Hand vo da Nicole. (Wenn mei Bap scho ned Damenleiter wern hod kinna, werds zumindest i)
1. Jugendleiter Servus, i bin da Hubert Rösch und da i selba immer jung geblieben bin kümmer i mi a um de Junga vo unserm Verein. Außerdem kümmer i mi drum das bei uns olle Geräte in Takt bleim.
2. Jugendleiterin Servus, i bin d‘Lena Schmalzl und da i selba a junge & aktive Schützin bin, woase natürlich am besten wos wir junge Leid wolln und unterstütz an Hubert so bei seine Aufgaben.
1. Sportleiter Servus, i bin da Alfons Lichtinger und i bin für die sportliche Seite außerhalb vom Verein zuständig.
2. Sportleiter Servus, i bin da Lukas Piendl und in Sachen Sportleiter bin i eitz quasi da „Azubi“.
Fahnenjunker Servus, i bin da Johannes Rösch und mir laffans af de Fahnaweihen olle immer hinterher.
Beisitzer Servus, i bin da Jörg Becker und i bin ned nur Beisitzer sondern a 2. Gerätewart und a no da neie Festleiter vo unserm Erdäpflfest. Quasi a „Allround-Talent“
Beisitzer Servus, i bin da Manfred Lichtl und i bin ned nur Beisitzer sonder unterstütz an Jörg a bei da Organisation vo unserm Erdäpflfest.
Beisitzer Servus, i bin da Christoph Ebner und vorher war i do da Boss. Damid i oba ned ganz dahoam bleim muas, bin i eitz hold Beisitzer und unterstütz den Verein mid meiner Erfahrung.