Die Vorstandschaftmitglieder

1. Schützenmeisterin
Servus, i bin Christine Rösch und bei dem Schützenverein bin i eitz quasi d‘Chefin

2. Schützenmeister
  Servus, i bins da Alti (Manche munkeln, dase eigentlich Markus Altmann hoas…) und i bin do da Vize in dem Verein.

1. Kassiererin
Servus, i bin d‘ Manuela Reith und i bin hier firs Geld zählen verantwortlich

2. Kassier
Servus, i bin da Theo Heitzer und i unterstütz d‘Manu beim Kampf gegen Finanzamt, Gema & Co.

1. Schriftführerin
Servus, i bin d‘Kathrin Fuchs und i bin hier für de ganze Schreibarbeit zuständig. Quasi Chefsekretärin

2. Schriftführer
Servus, i bin da Koller Peter und i unterstütz Kathrin bei der ganzen Schreibarbeit. (Obwohl ma Damenleiter a gfolln hätt…)

1. Schießleiter
Servus, i bin da Josef „Sepp“ Scheibenpflug und i bin fir ois zuständig wos as Schießwesen ogeht.

2. Schießleiter
Servus, i bin da Patrick Zimmermann und i bin ab sofort da „Azubi“ in Sachen Schießwesen.

1. Damenleiterin
Servus, i bin d‘Nicole Hammerschmid und i kümmer mi um de weibliche Seite des Vereins.

2. Damenleiterin
Servus, i bin d‘Kristin Koller und bin de rechte Hand vo da Nicole. (Wenn mei Bap scho ned Damenleiter wern hod kinna, werds zumindest i)

1. Jugendleiter
Servus, i bin da Hubert Rösch und da i selba immer jung geblieben bin kümmer i mi a um de Junga vo unserm Verein. Außerdem kümmer i mi drum das bei uns olle Geräte in Takt bleim.

2. Jugendleiterin
Servus, i bin d‘Lena Schmalzl und da i selba a junge & aktive Schützin bin, woase natürlich am besten wos wir junge Leid wolln und unterstütz an Hubert so bei seine Aufgaben.

1. Sportleiter
Servus, i bin da Alfons Lichtinger und i bin für die sportliche Seite außerhalb vom Verein zuständig.

2. Sportleiter
Servus, i bin da Lukas Piendl und in Sachen Sportleiter bin i eitz quasi da „Azubi“.

Fahnenjunker
Servus, i bin da Johannes Rösch und mir laffans af de Fahnaweihen olle immer hinterher.

Beisitzer
Servus, i bin da Jörg Becker und i bin ned nur Beisitzer sondern a 2. Gerätewart und a no da neie Festleiter vo unserm Erdäpflfest. Quasi a „Allround-Talent“

Beisitzer
Servus, i bin da Manfred Lichtl und i bin ned nur Beisitzer sonder unterstütz an Jörg a bei da Organisation vo unserm Erdäpflfest.

Beisitzer
Servus, i bin da Christoph Ebner und vorher war i do da Boss. Damid i oba ned ganz dahoam bleim muas, bin i eitz hold Beisitzer und unterstütz den Verein mid meiner Erfahrung.